ITBYME - Ontwikkeling van Dynamics AX, SQL en BI-rapportages

ITBYME - Ontwikkeling van Dynamics AX, SQL en BI-rapportages

ITBYME - Ontwikkeling van Dynamics AX, SQL en BI-rapportages

ITBYME
Home About

Even voorstellen...

Stefan Schulingkamp


ITBYME is een jong bedrijf (jan. 2020) dat zich richt op het ontwikkelen van ERP, SQL en BI oplossingen. Opgericht door Stefan Schulingkamp met als doel ‘Klanttevredenheid’.

Manier van werken

 • Korte lijntjes

  Ik ben direct benaderbaar, dus niet als bij grotere organisaties via accountmanagers, servicedesk, productowner.

 • Focus

  Het is belangrijk om aan het werk te zijn voor de opdrachtgever en niet voor 10 klanten te gelijk. Dit komt de kwaliteit en doorlooptijd ten goede.

 • Elkaar begrijpen

  Wat is het doel van de opdracht?
  Goed begrijpen wat het doel van de opdracht is essentieel voor het bouwen van een goede oplossing. Dus tijd voor een goede intake, tijd om te sparren of alle details helder zijn.Over Stefan Schulingkamp

 
Van kinds (7 jaar) af aan ben ik al aan het programmeren op m’n eerste computer. Het uitzoeken van de mogelijkheden en het bedenken van toepassingen heb ik altijd leuk gevonden. Ik bezoek graag bedrijven om te zien wat er gemaakt wordt en hoe de IT daarbij een rol speelt. Daarna denk ik graag door over het proces en hoe goed het loopt en waar het mogelijk nog beter kan.

In mijn vrije tijd houd ik de ontwikkelingen op IT-gebied bij en volg ik cursussen en programmeer ik zaken waarvan ik denk ‘Dat kan makkelijker’. Ook lees ik graag boeken die een beeld geven over bedrijven en techniek. Een voorbeeld is het boek ‘Z@kendoen met de snelheid van een gedachte (Bill Gates)’. Het is een boek van 21 jaar geleden en het boeit me ontzettend hoe men toen over internet/mail dacht en wat er van terecht gekomen is. Verder wandel ik veel, ga graag naar musea en pik hier en daar een terrasje 😉

Meer info over werk en ervaring staan op mijn LinkedIn-profiel.


Bedrijfsinformatie ITBYME

 
 • Hortensiastraat 3/58
  9675 GP Winschoten

 • KVK-nummer 76782581